briljant-groep-slide-merken-1

Onze brillen en zonnebrillen

Bij de Briljant Groep bent u verzekerd van exclusieve montuurmerken, inclusief goed advies, óók bij het uitzoeken van een bril of zonnebril! Onze medewerkers zijn zeer goed op de hoogte van de nieuwste trends en de laatste mode én weten welk model van één van onze exclusieve merken het best bij uw gezicht past. Hierdoor kunnen zij goed beoordelen welke brillen voor u het meest geschikt zijn.

In onze winkels krijgt u de gelegenheid om op uw gemak de exclusieve merken te bekijken. De monturen kunnen dan zonder verplichting worden geprobeerd. Dankzij onze krachtige inkopen, profiteert u altijd van een gunstige prijs. Grote prijzen bij exclusieve merken, dat komt bij ons niet ter sprake!

Merkenboek

Benieuwd welke montuurmerken de Briljant Groep in huis heeft? De onderstaande afbeelding laat u zien dat er keuze zat is voor een scherpe prijs. Brillen, zonnebrillen, voor ieder wat wils bij de Briljant Groep. Klik op de onderstaande afbeelding en u komt in het Merkenboek terecht. Elke logo vertelt u het verhaal achter het merk, zo kunt u zich alvast verdiepen in welk merk bij uw levensstijl en smaak past.Lees meer over onze collecties


Top