briljant-groep-slide-8-zekerheden-1

8 zekerheden

De Briljant Groep heeft maar één groot doel voor ogen: de beste producten en service voor een haarscherpe prijs. Van de nieuwste monturencollecties van topmerken, tot geavanceerde contactlenzen of ons Kids Care Plan. Door dit doel na te streven worden de 8 zekerheden zeer serieus genomen binnen de 8 optiekzaken.


Service waar persoonlijk advies van essentieel belang is. De stylisten verkopen dan ook niet zomaar een bril, maar gaan allereerst op zoek naar het perfect passende montuur. Samen op weg naar perfectie, gewaarborgd door individualiteit en stijlbesef.

Kwaliteit betekent "hoedanigheid" of, meer toegespitst, "eigenschap”. Alles draait om kwaliteit binnen de Briljant Groep! Topkwaliteit binnen ons assortiment, de medewerkers, de adviezen en de apparatuur. Kwaliteit met een hoofdletter K!

In verschillende oogmeetstudio’s werkt een team van specialisten (opticiens, contactlensspecialisten en optometristen) met de meest innovatieve apparatuur aan het op maat leveren van optisch advies. Met reden zijn we Varilux-specialist. In de vestigingen in Boxmeer en Cuijk worden al geruime tijd alle diabeticicontroles uitgevoerd door optometristen van Pantein Oogzorg in Land van Cuijk. Geen wachttijden en laagdrempelig.

Ogen verdienen deskundige zorg, ook heel vanzelfsprekend bij de Briljant Groep. Bovendien kent elk gezicht zijn eigen bijzonderheid. Maatwerk is dan ook geen optie, maar een uitgangspunt!

Het assortiment monturen van de meest exclusieve merken, passend bij de modieuze tijdloosheid van de winkels. Elke levensstijl treft er zijn eigen design aan. Bijzondere mensen vragen om uitzonderlijke monturen. Bij de Briljant Groep geeft men dan ook vorm aan levensstijlen en personaliteit. Van hip eigentijds tot klassiek-modern. Van avant-gardistisch tot retro en vintage. Voor ieder mens een eigen identiteit. Van kind tot senior, iedereen krijgt een eigen deskundig advies.

Met de nieuwste apparatuur worden uw brillenglazen met de hoogste precisie vervaardigd en gemonteerd. Innovatie en perfectie passen in de traditie van de Briljant Groep met acht winkels in Boxmeer, Cuijk, Gennep, Uden, Malden, Venray, Venlo-Blerick en Heesch. Mode en oogzorg zijn nu eenmaal voortdurend in ontwikkeling. Een bril hoort meer te zijn dan een instrument om scherp te zien.

Stijlvolle ingetogenheid met tijdloze elegante kenmerken nadrukkelijk de bedrijfscultuur. Modern in zijn verschijning, eigentijds in assortiment en vooruitstrevend in techniek. Regelmatig volgen de medewerkers van de Briljant Groep cursussen om u altijd zo juist mogelijk te helpen bij de producten, het oogzorg en een advies.

Wij zijn altijd scherp geprijsd! Dankzij onze omvang kunnen wij krachtig inkopen, zodat u gegarandeerd profiteert van een gunstige prijs. Altijd scherp! Daarnaast zijn wij altijd scherp in onze doen en laten. Scherp in ons advies, scherp in onze inkoop, scherp in de communicatie en scherp in uw persoonlijke voorkeuren.


Top